Werkwijze

Op deze pagina kun je meer lezen over de werkwijze van Aankomstkaartjes.nl. Heb je na het lezen van de werkwijze toch nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen! Je kunt dat doen door een e-mail te sturen. Op de pagina contact vind je onze contactgegevens.

Een bestelling plaatsen

Wanneer je je keus hebt gemaakt, kun je je bestelling plaatsen door een e-mail (info@aankomstkaartjes.nl) te sturen met daarin de volgende gegevens:

  • je naam, adres & telefoonnummer
  • de kaartnaam van het gewenste kaartje
  • het aantal benodigde kaarten
  • de verwachte aankomstdatum
  • de tekst voor op het aankomstkaartje
  • enveloppen vooraf; ja of nee
Plaats je bestelling!

Wil je een bestelling voor een persoonlijk ontworpen kaartje plaatsen? Dan kun je het beste een e-mail sturen met daarin je naam en telefoonnummer en eventueel al wat wensen. Wij nemen dan contact met je op om verdere details met je te bespreken.

Betaling

Nadat de bestelling is binnengekomen ontvang je meestal dezelfde dag nog een ontvangstbevestiging te samen met de aanbetalingsfactuur. Nadat de aanbetalingsfactuur is voldaan, gaat het ontwerpproces van start.

De eindfactuur met het resterende bedrag wordt na levering van de kaartjes verstuurd. Deze laatste factuur moet binnen 14 dagen na dagtekening betaald zijn.

Digitale proef

Nadat de aanbetaling is voldaan ontvang je een planning wanneer je de digitale proef met jullie persoonlijke gegevens en teksten kunt verwachten. De digitale proef is in pdf-formaat en kun je openen in het programma Acrobat Reader.

Download hier gratis de Acrobat Reader

Nadat je de digitale proef hebt gecontroleerd, stuur je een e-mail ter goedkeuring toe. Heb je na deze goedkeuring nog wijzigingen op de proef, stuur deze dan via de e-mail toe. Twee correctierondes zijn gratis. Na deze gratis correctierondes kost elke wijziging € 15,- per keer.

Papieren proefdruk

Is de opmaak naar wens? Dan ontvang je thuis een proefdruk van jullie kaartje thuis. Een proefdruk laat zien hoe het kaartje er op papier uit komt te zien.

Thuiskomst

Eindelijk, het is zover! Je mag eindelijk je kindje op gaan halen! Het drukken van de aankomstkaartjes gaat in overleg. Omdat een adoptieprocedure bij ieder kindje anders verloopt, overleggen wij altijd met jou welke levering passend bij jouw situatie is of wat jij zelf prettig vindt. De levering hangt ook af van welke gegevens je op het kaartje wilt vermelden. Soms zijn er gegevens die op het kaartje moeten komen te staan die pas op het allerlaatste moment of soms zelfs pas bij de daadwerkelijke thuiskomst bekend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam in chinese tekens, de exacte datum van in armensluiting of het landen van het vliegtuig op Nederlandse grond.

Wanneer de laatste gegevens vooraf bekend zijn, kunnen de kaartjes voor vertrek geleverd worden, zodat je alles rustig vooraf kan klaarmaken. Is dit niet het geval dan kunnen de kaartjes ook tijdens of na jullie reis gedrukt worden.

Let er altijd goed op dat alle gegevens correct zijn! In al je enthousiasme is een typefoutje wellicht snel gemaakt. Wanneer je de laatste gegevens via de e-mail hebt gemeld, krijg je altijd dezelfde dag nog een ontvangstbevestiging.

Kaarten die op maandag t/m vrijdag voor 10 uur besteld worden, worden over het algemeen dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De kaartjes worden verzonden met Garantiepost van TNT en worden dan meestal de volgende werkdag bezorgd. Verzendingen die op vrijdag verstuurd zijn, komen vaak op zaterdag al aan, maar omdat dit geen officiële werkdag is, kan het zijn dat de kaartjes pas op maandag afgeleverd worden.

Bovenstaande planning en levering van drukwerk is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. In geval van feestdagen en vakantieperiode kan het zijn dat het langer duurt. Aankomstkaartjes.nl houd je altijd op de hoogte van de precieze levertijd van jouw bestelling.

In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de laatste gegevens op deze dagen melden, zodat de bestanden al wel drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertijd in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.

Meld hier de laatste gegevens

Annuleren

Annuleren kan, maar dit is niet kosteloos. Bij een standaardkaartje wordt, vanaf het moment dat je een digitale proef hebt gehad, € 35,- in rekening gebracht voor de gemaakte kosten. Heb je de enveloppen al vooraf ontvangen dan worden ook de kosten van de enveloppen in rekening gebracht.

Wanneer je een persoonlijk ontworpen kaartje wilt annuleren dan worden daarbij ook de ontwerpkosten die zijn afgesproken in rekening gebracht.

Copyright

Van alle op deze website aanwezige ontwerpen, dessins en designs of delen daarvan ligt het auteursrecht bij Aankomstkaartjes.nl en haar illustratoren. De ontwerpen mogen daarom niet worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere (digitale) wijze dan ook, zonder voorgaande schriftelijke toestemming van Aankomstkaartjes.nl. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

Ook het gebruik van de ontwerpen of delen daarvan voor eigen gebruik zonder toestemming van Aankomstkaartjes.nl is strafbaar!