contactgegevens

Zomerperiode
Aankomstkaartjes is tijdens de zomerperiode afwezig van vrijdag 12 juli tot woensdag 7 augustus. Uiteraard worden de lopende bestellingen tijdens deze periode volgens de normale procedure en levertijd geleverd. Modelaanvragen, nieuwe bestellingen en andere e-mails die verzonden zijn tijdens deze periode worden vanaf 7 augustus weer in behandeling genomen. Bedankt voor je begrip!

Wil je aanpassingen aan een bestaand ontwerp? Wil je een kaartje op maat laten ontwerpen? Heb je andere vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met je op! E-mail: info@aankomstkaartjes.nl Wil je liever telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Mail je vraag en je telefoonnummer naar het bovenstaande e-mailadres, dan zorgen wij dat de juiste persoon zo snel mogelijk contact met je opneemt om je te woord te staan.

Copyright

Van alle op deze website aanwezige ontwerpen, dessins en designs of delen daarvan ligt het auteursrecht bij Aankomstkaartjes.nl. De ontwerpen mogen daarom niet worden vermenigvuldigd door middel van druk, kopie of op welke andere (digitale) wijze dan ook, zonder toestemming van Aankomstkaartjes.nl. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.

Let op!

Ook het gebruik van de ontwerpen of delen daarvan voor eigen gebruik zonder toestemming van Aankomstkaartjes.nl is strafbaar!